aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όσο πάει γίνεται μεγαλύτερο το πρόβλημα

ΑΠΟΕΛ: Όσο πάει γίνεται μεγαλύτερο το πρόβλημα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όσο πάει γίνεται και πιο μεγάλο το πρόβλημα με την πενιχρή προσφορά των επιθετικών. Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς έχει να σκοράρει από τις 5 Ιανουαρίου και δη το ματς με το Παραλίμνι και ο Λίνους Χαλένιους από τις 8 Ιανουαρίου κόντρα στον Ολυμπιακό. Στα έξι τελευταία ματς που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις δεν πήρε ούτε ένα τέρμα από τους στράικερ.

Ο απολογισμός των δέκα (πέτυχαν από πέντε) τερμάτων σε 17 αγώνες πρωταθλήματος δεν είναι κακός. Πέτυχαν τα δέκα από τα 31 γκολ του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, ποσοστό δηλαδή κοντά στο 30%. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι κανείς εκ των δύο δεν έχει δείξει συνέπεια στο σκοράρισμα. «Μοιράστηκαν» τη φανέλα βασικού, με τον Σέρβο να αρχίζει βασικός δέκα αγώνες και τον Σουηδό οκτώ (μία φορά έπαιξαν μαζί στην επίθεση).

Διαβάστε επίσης: Πόσα παίρνει ο ΑΠΟΕΛ και πόσα ο Σόουζα για τη μετεγγραφή στην Κίνα

Αδυναμία στο σκοράρισμα από τους φορ εντόπισε και ο Κόρε Ίνγκεμπριγκστεν και γι’ αυτό έδωσε εντολή απόκτησης του Μπγιορν Σιγκούρνταρσον.

Διαβάστε επίσης: Τι έκαναν ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση με διαιτητή τον Δημητρίου σε 34 ματς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ