aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οριστική η απόφαση του διαιτητή, αρχίζει ο αγώνας με την Ντουντελάνζ

ΑΠΟΕΛ: Οριστική η απόφαση του διαιτητή, αρχίζει ο αγώνας με την Ντουντελάνζ

Αγώνα δρόμου μέχρι αργά το απόγευμα της Πέμπτης (28/11) ώστε ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου «Ζοσί Μπαρτέλ» να είναι σε καλή κατάσταση έδωσαν οι άνθρωποι της Ντουντελάνζ. Ο νέος χλοοτάπητας εγκαταστάθηκε, τα προστατευτικά αδιάβροχα αφαιρέθηκαν και αφού οι εργάτες αφαίρεσαν με ρούχα και κουβάδες όσο περισσότερο νερό μπορούσαν μετά τις απογευματινές βροχές ετοίμασαν και τις γραμμές.

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες πιο κάτω και μετά από επιθεώρηση που έκανε ο Ιταλός διαιτητής, Τζιανλούκα Ρόκι μετά το ζέσταμα των δύο ομάδων άναψε πράσινο για την έναρξη της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Βγάζουν το νερό από το γήπεδο με ρούχα και κουβάδες! (vid)

Από εκεί και πέρα όπως επεσήμανε και ο ΑΠΟΕΛ σε ανακοίνωσή του μετά την ενημέρωση του παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ εφόσον κατά τη διάρκεια του αγώνα υπάρχει έντονη βροχόπτωση και προκληθεί ζημιά στον αγωνιστικό χώρο τότε ο διαιτητής εάν κρίνει ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών θα διακόψει την αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Το πάρτι των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο Λουξεμβούργο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ