aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ορίστηκε η συνέλευση, παρελθόν η πρώτη τετράδα

ΑΠΟΕΛ: Ορίστηκε η συνέλευση, παρελθόν η πρώτη τετράδα

Την 1η Ιουνίου θα γίνει η πολυαναμενόμενη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ, μετά από χθεσινή απόφαση σε συνεδρία της διοίκησής του. Τα νέα μέτρα που θα ισχύουν την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού, σύμφωνα με τα οποία θα αυξάνεται η πληρότητα στους κλειστούς χώρους κατά 50% στους κατέχοντες coronapass, επιτρέπουν τον ορισμό της συνέλευσης.

Οι διοικούντες τον σύλλογο της Λευκωσίας θα δώσουν λεπτομέρειες με ανακοίνωση, που θα εκδοθεί αφού διευθετηθεί ο χώρος που θα φιλοξενήσει τη συνέλευση. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και πότε θα γίνει η συνέντευξη Τύπου του Πρόδρομου Πετρίδη, που προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, πριν από το ματς της περασμένης Τετάρτης με την Πάφος  FC.

Εν τω μεταξύ, οι Μπεν Σαχάρ, Άντε Νούχιου, Αρτούρ Ζορζ και Μιγκέλ Σίλβα είναι οι πρώτοι που θεωρούνται εκτός ομάδας. Έχουν ενημερωθεί και μάλιστα δεν υπολογίζονται ακόμα και από τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ