aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ώρα πρόκρισης, αλλιώς...

ΑΠΟΕΛ: Ώρα πρόκρισης, αλλιώς…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ολοκληρώσει το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχοντας ως ασπίδα τη νίκη στον πρώτο αγώνα απέναντι στη μαχητική Σουτιέσκα (1-0), επιβάλλεται στο αποψινό «παρθενικό» εντός έδρας παιχνίδι για τη σεζόν 2019-20 να αγωνισθεί συγκεντρωμένα, με αποφασιστικότητα και πρωτίστως να έχει αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, «κλειδώνοντας» την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Και εάν αυτό επιτευχθεί με δεύτερη νίκη επί των πρωταθλητών Μαυροβουνίου, θα κάνει ασφαλώς ακόμη καλύτερα τα πράγματα!

Διαβάστε επίσης: «Ο ΑΠΟΕΛ δαπάνησε πολλά χρήματα, αλλά δεν είναι σε καλή κατάσταση»

Ο Πάολο Τραμετσάνι έχει πάρει τα μέτρα του και με τη βοήθεια των συνεργατών του προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές, ώστε να αντεπεξέλθουν των δυσκολιών. Ο Ιταλός ανέλυσε το 90λεπτο της περασμένης εβδομάδας στο γήπεδο Γκράντσκι, επισήμανε τα λάθη και έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές. Ξέχωρα από τις ειδικές εντολές σε συγκεκριμένους παίκτες, έχει επιστήσει την προσοχή στις στατικές φάσεις, καθώς η αντίπαλος διαθέτει «γερά κορμιά».

Διαβάστε επίσης: Ήρθαν με σκοπό να αποκλείσουν τον ΑΠΟΕΛ

Ένα γρήγορο γκολ εννοείται ότι θα προσδώσει την απαιτούμενη ώθηση προς την υλοποίηση του στόχου. Αλλά κι αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, οι γαλαζοκίτρινοι οφείλουν να έχουν υπομονή, επιμονή, πίστη και με τη συμπαράσταση του κόσμου, να ανοίξουν τα φτερά για τον επόμενο γύρο.

Οι πρωταθλητές μας πρέπει να αμυνθούν και να επιτεθούν ομαδικά, να έχουν καλό ρυθμό, φανερώνοντας την ανωτερότητά τους. Να υπάρχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές, από την άμυνα ώς την επίθεση, κόβοντας όσο γίνεται πιο γρήγορα τον «βήχα» της ομάδας του Νίκολα Ρακόγιεβιτς. Εν ολίγοις, δηλαδή, να μην δώσουν δικαιώματα, γιατί η Σουτιέσκα απέδειξε στον προηγούμενο γύρο πως δεν τα βάζει εύκολα κάτω και είναι ικανή να «δαγκώσει θανάσιμα» εάν της δώσει δικαιώματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ