aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ώρα για απαντήσεις και κορυφή

ΑΠΟΕΛ: Ώρα για απαντήσεις και κορυφή

Ούτε μέτρια προς καλή απόδοση, δεν αρκεί. Ο ΑΠΟΕΛ, καλείται στο Στάδιο «Αλφαμέγα» να έχει την πιο ισορροπημένη φετινή εμφάνιση, βροντοφωνάζοντας ότι και θέλει και μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαίρου μας.

Με τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του καλείται να αγωνιστεί ως επίδοξος πρωταθλητής. Να δαμάσει αγωνιστικά για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα τον Άρη, οδηγώντας εκ νέου την κούρσα του μαραθωνίου. Εάν κερδίσει αλλάζουν πολλά, μα πάρα πολλά.

Στα μισά της διαδρομής των πλέι οφ και γνωρίζοντας ότι οι ομάδες που τον ακολουθούν κέρδισαν προχθές βράδυ (ΑΕΚ -1, Πάφος FC -4), επιβάλλεται να αντιδράσει δυναμικά. Παρά την πίεση και το άγχος, ο ΑΠΟΕΛ έχει πρώτης τάξεως ευκαιρία να περάσει το μήνυμα πως επανέρχεται, ενισχύοντας αυτομάτως τις πιθανότητες για να κερδίσει τον… πόλεμο.

Το 90λεπτο στη Λεμεσό, δεν απαιτεί μονάχα συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι ποδοσφαιριστές που θα συνθέσουν το αρχικό σχήμα, επιβάλλεται να βγάλουν μπόλικα τρεξίματα στον αγωνιστικό χώρο, να κλείσουν με μαεστρία τους διαδρόμους που οδηγούν προς την εστία του Βιντ Μπέλετς και σταδιακά να επιβάλουν τους δικούς τους «κανόνες».

Θα έχει ομολογουμένως τεράστιο ενδιαφέρον και η διαχείριση του ντέρμπι από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ανεξαρτήτως των επιλογών που θα κάνει όσον αφορά στο σύστημα και τα πρόσωπα, η «ιστορία» τέτοιας υφής αγώνων… γράφεται εν πολλοίς από τους παίκτες που μπαίνουν ως αλλαγή. Είναι γι΄αυτό που ο Σέρβος προπονητής, κράτησε άπαντες στην πρίζα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και τους κατέστησε σαφές ότι για να έλθει η πρώτη νίκη στη β΄φάση, ο καθένας έχει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο να επιτελέσει.

Παρά το κακό ξεκίνημα στα πλέι οφ, η αλήθεια είναι πως η φλόγα της κατάκτησης του πρωταθλήματος ούτε για δευτερόλεπτο δεν τρεμόσβησε. Και μία νίκη μέσα στο νεόδμητο στάδιο της Λεμεσού, φαντάζει ικανή να σπρώξει τον ΑΠΟΕΛ προς την ευόδωση του τελικού στόχου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ