ΑΠΟΕΛ: Ώρα αποχωρήσεων, από τους 18 μένουν 15. Η λίστα των ξένων

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εντός των ημερών θα μπει «τελεία» όσον αφορά στις αφαιρέσεις ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ. Με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, θα γίνει προσπάθεια είτε διακοπής του συμβολαίου είτε να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού. Αυτή είναι η προτεραιότητα στον ΑΠΟΕΛ και όχι οι προσθήκες, χωρίς με αυτό να σημαίνει πως θα αδιαφορήσουν για παίκτη που πληροί τις προϋποθέσεις για να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.

Αυτή την στιγμή στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ υπάρχουν 18 ξένοι και κοινοτικοί. Στην ΚΟΠ μπορούν να δηλωθούν μόνο 15 ενόψει του νέου πρωταθλήματος, επομένως τρεις θα αποχωρήσουν από τον «Αρχάγγελο». Θα είναι μεγάλη έκπληξη εάν παραμείνουν οι Ρέζα και Ρόμο, ενώ ο Τόμας Ντολ θα πρέπει να «κόψει» άλλον έναν, εκτός και αν προκύψει πώληση ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Και συστήθηκε και… βαπτίστηκε ο Αλ Τάαμαρι

Εξελίξεις αναμένονται επίσης στο κεφάλαιο δανεικοί, αφού θα παραχωρηθούν ποδοσφαιριστές σε άλλες ομάδες, με τους Μακρή και Αντωνίου εκτός απρόοπτου να βρίσκονται στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η λίστα των 18 ξένων: Ρόμο, Μπέλετς, Βάτερμαν, Λαφράνς, Σάβιτς, Βούρος, Ζοαοζίνιο, Μιχαΐλοβιτς, Γιάκολις, Γκέντσογλου, Άλεφ, Σόουζα, Μάτιτς, Ντε Βινσέντι, Μπέζιακ, Χαλένιους, Πάβλοβιτς, Ρέζα.

* Τάαμαρι και Χάνι συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο Β’ και δεν λαμβάνουν θέση ξένου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις παίκτες με τις περισσότερες εύστοχες πάσες κόντρα στον Άγιαξ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ