aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Ώρα αλλαγών

AΠΟΕΛ: Ώρα αλλαγών

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Αδειάζει η κλεψύδρα του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που βρήκε τον ΑΠΟΕΛ να δέχεται την τρίτη ήττα σε εφτά αγώνες πρωταθλήματος η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων πραγματοποίησε σύσκεψη και σχεδόν όλοι συμφώνησαν ότι η μόνη λύση για να μπει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας είναι αλλαγή προπονητή.

Το ρεύμα ήταν έτσι κι αλλιώς υπέρ της αντικατάστασης του Ελλαδίτη προπονητή και την προηγούμενη βδομάδα μετά την ήττα από την Πάφος FC, όμως για διαφόρους λόγους (οικονομικό και εξεύρεση αντικαταστάτη) οι εξελίξεις «πάγωσαν».

Η νέα αποτυχία στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, παρόλο που ο ΑΠΟΕΛ ήταν βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, οδηγεί τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων ένα βήμα πριν την έκδοση διαζυγίου με τον Εβρίτη τεχνικό. Ζυγίζονται όλα τα δεδομένα και δεν αποκλείεται ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις. Πάντως, ο προβληματισμός δεν αφορά μόνο τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά γενικότερα τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι αποφάσεις πολύ πιθανόν να αγγίξουν και άλλα πρόσωπα.

Με αυτή την απόφαση η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ περιμένει πως θα προκληθεί ένα σοκ στους παίκτες, οι οποίοι σαφώς και δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Ο επί σειρά ετών πρωταθλητής είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας, μόλις στο -4 από τις θέσεις υποβιβασμού και 11 ολόκληρους βαθμούς μακριά από πρωτοπόρο Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ