aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όπως το είπε ο Πρόδρομος!

ΑΠΟΕΛ: Όπως το είπε ο Πρόδρομος!

Η επιθυμία του Πρόδρομου Πετρίδη, η οποία εκφράστηκε διά στόματός του στην εκπομπή «Goal Ν’ Roll», έγινε πράξη. «Θέλουμε έτοιμο παίκτη. Αν είναι να τον φέρω και να θέλει και ένα ενάμιση μήνα να προετοιμαστεί, νομίζω δεν αξίζει τον κόπο», είχε δηλώσει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στις 7 του περασμένου Νοεμβρίου αναφορικά με την απόκτηση επιθετικού.

Ε, να που οι γαλαζοκίτρινοι απέκτησαν δύο ποδοσφαιριστές για τη γραμμή κρούσης, οι οποίοι ήρθαν κι έδεσαν. Οι Μακέντα και Μπεν υπέγραψαν τη σημερινή νίκη 2-1 εις βάρος του Παραλιμνίου, σκοράροντας αμφότεροι, ενώ ο δεύτερος πιστώθηκε και ασίστ.

Μάλιστα, έχουν σημαντική συμβολή στο σκοράρισμα και στα τρία προηγούμενα ματς. Ο Μακέντα είχε συμμετοχή στο γκολ απέναντι στην ΑΕΚ (1-2), ενώ έδωσε και ασίστ στον Εντονγκαλά κόντρα στον Απόλλωνα (3-1).

Από την πλευρά του, ο Μπεν είχε σκοράρει και απέναντι στους κυανόλευκους της Λεμεσού με εκτέλεση φάουλ.

Οι δύο νεοαποκτηθέντες λοιπόν είναι ακριβώς όπως τους θέλει κάθε προπονητής σε περίοδο Ιανουαρίου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει στα χέρια του δύο ποδοσφαιριστές, που συνδυάζουν ετοιμότητα, ποιότητα και εμπειρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ