ΑΠΟΕΛ: Όπως κρατάει το κεφάλι του ο «Ντέβι», το κρατάνε όλοι

Εν θα του πούμε εμείς του Ντε Βινσέντι ούτε κανένας οπαδός, «ήντα μπου να κάμει» (θυμάστε τα γνωστά του βίντεο), αλλά ο ίδιος χρειάζεται να συλλογιστεί, να τα βρει πρώτα με τον εαυτό του και ακολούθως τον τρόπο ώστε να πάψει να θεωρείται το «μαύρο πρόβατο»...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο ΑΠΟΕΛ φέτος μοιράζει… απλόχερα άγχος στους οπαδούς του και οι ποδοσφαιριστές του (αρκετοί, όχι όλοι), προκαλούν νεύρα. ΟΚ, στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε είχε πολλές ευκαιρίες. Ναι, αλλά σπατάλησε το πρώτο μέρος και στο δεύτερο εγκλωβίστηκε. Δεν απείλησε ιδιαίτερα από την αρχή και για όσους έχουν εμπειρία στο να βλέπουν τέτοιου είδους παιχνίδια… αχνοφαινόταν άλλο ένα αποτέλεσμα με απώλειες για τους γαλαζοκίτρινους.

Υστέρησαν σε μεγάλο βαθμό οι γαλαζοκίτρινοι, για πολλοστή φορά αποδείχτηκε πως έχουν αλλεργία στα… αντίπαλα δίκτυα και πλέον καταντάει ρουτίνα σπαστική για τους υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ, να βλέπουν την ομάδα τους τη μία μέρα να έχει απώλειες με τραγική εμφάνιση, την άλλη να προσπαθεί αλλά να μην πετυχαίνει τέρμα να κερδίσει και την παράλλη να κερδίζει με τη ψυχή στο στόμα.

«Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του στον αγωνιστικό χώρο. Οφείλω να τονίσω πως όλοι πρέπει να δίνουμε το 100% και να δείχνουμε το πάθος για να παίρνουμε τις νίκες», τόνισε με έντονο τρόπο ο Πραξιτέλης Βούρος, εννοώντας έμμεσα ότι κάποιοι παθιάζονται στο γήπεδο και άλλοι αδιαφορούν.

Ένας εξ αυτών (από τους βασικούς) ήταν ο Ντε Βινσέντι ο οποίος μπορεί να είχε συμμετοχή σε κάποιες φάσεις, αλλά συγκρίνοντάς τον με τον με την πρώτη του θητεία στον ΑΠΟΕΛ, εάν δεν αλλάξει κατακόρυφα στο αγωνιστικό μέρος, θα παραμείνει ανύπαρκτος για τους φίλους της ομάδας. Επίσης θα επιβεβαιωθεί ότι αποτελεί μία «μετεγγραφική απάτη» για τους περσινούς πρωταθλητές (ήρθε πέρυσι το Καλοκαίρι για τη δεύτερη θητεία του), ασχέτως αν μεγάλη μερίδα υποστηρικτών του ΑΠΟΕΛ ενθουσιάστηκε.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο «μπαμπούλας» των εκτός!

Και ναι, εν θα του πούμε εμείς του Ντε Βινσέντι ούτε κανένας οπαδός, «ήντα μπου να κάμει» (θυμάστε τα γνωστά του βίντεο), αλλά ο ίδιος χρειάζεται να συλλογιστεί, να τα βρει πρώτα με τον εαυτό του και ακολούθως τον τρόπο ώστε να πάψει να θεωρείται το «μαύρο πρόβατο» στα μάτια του κόσμου, να επιβεβαιώσει πως δεν ξεχνιέται η μπάλα και επιτέλους να δικαιολογήσει έστω σε ένα βαθμό, το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του.

Για να είμαστε και κάπως δίκαιοι με τον Αργεντινό, κι άλλοι παίκτες σημαντικοί παρουσιάζονται με αδιαφορία και επιπολαιότητα στο γήπεδο. Και είναι σημαντικό προπονητής και παίκτες να… τρίξουν τα δόντια σε μερικούς που δεν τιμάνε ούτε τη φανέλα την οποία φοράνε, αλλά ούτε σέβονται τον μισθό με τον οποίο αμείβονται.

Η πιο κάτω φωτογραφίες, απεικονίζουν πλήρως την κατάσταση με την παρουσία του Ντε Βινσέντι!

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ