aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όπως και να 'χει, γυρίζουν σελίδα…

ΑΠΟΕΛ: Όπως και να ‘χει, γυρίζουν σελίδα…

Το προχθεσινό άνετο πέρασμα της Καραμπάχ από το Λουξεμβούργο με 4-1, ήλθε να επιβεβαιώσει τις δυνατότητες της Ντουντελάνζ. Αποτέλεσμα που ήλθε να υπενθυμίσει στον ΑΠΟΕΛ την κακή εμφάνιση στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ήττα από την Ντουντελάνζ μέσα στο ΓΣΠ θα διαγραφεί εάν κι εφόσον οι γαλαζοκίτρινοι εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Διαφορετικά, θα έχουν να λένε για το εν λόγω ματς…

Διαβάστε επίσης: Έπιασε… δεκάρι από αρνητικό σερί σε φάση ομίλων

Όπως και να ‘χει, στον ΑΠΟΕΛ γυρίζουν σελίδα και έχουν την ευκαιρία για να πάρουν ανάσες. Οι Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής και Νικόλας Ιωάννου από τη Δευτέρα θα ενσωματωθούν στην Εθνική μας ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας με την Ανόρθωση, που ήταν προγραμματισμένος για την 5η αγωνιστική, αναβλήθηκε και η ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Επίσης, η ομάδα της Λευκωσίας δεν θα συμμετάσχει στον πρώτο γύρο του κυπέλλου καθώς αγωνίσθηκε στον περσινό τελικό του θεσμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ