aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: Ξέσπασε νέα μάχη με απρόβλεπτες συνέπειες

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια: Ξέσπασε νέα μάχη με απρόβλεπτες συνέπειες

Τα «ξίφη» ακονίστηκαν και μία νέα κόντρα Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμη να ξεσπάσει, αυτή τη φορά εκτός γηπέδου. Για την ακρίβεια ξέσπασε ήδη αν και ακόμα δεν υπάρχει ολομέτωπη σύγκρουση. Το βράδυ της Παρασκευής δημοσιογραφικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ανέφεραν πως οι πράσινοι με επιστολή τους προς την ΚΟΠ και το Υπουργείο Υγείας καταγγέλλουν τους γαλαζοκίτρινους για παραβίαση του πρωτοκόλλου και κάνουν λόγο για ανεύθυνη και ανήθικη στάση στο χειρισμό του θέματος.

Πριν καν τοποθετηθεί επισήμως η Ομόνοια περί του θέματος ο ΑΠΟΕΛ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής απειλεί με νομικά μέτρα εάν οι πληροφορίες που διέρρευσαν είναι αληθείς. Μάλιστα, χαρακτηρίζει ψεύδη και αήθεις χαρακτηρισμούς τα όσα φέρονται να υποστηρίζει στην επιστολή της η Ομόνοια και απειλεί με νομικά μέτρα.

Οι καταγγελίες που γίνονται από πλευράς «τριφυλλιού» για απόκρυψη κρούσματος κορωνοϊού πριν το ντέρμπι «αιωνίων» είναι πολύ σοβαρές. Το ερώτημα είναι κατά πόσο υπάρχουν στοιχεία ώστε να αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Η Ομόνοια ζητά από την ΚΟΠ και την Πολιτεία να ερευνήσει τα όσα καταγγέλλει, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δηλώνει στη διάθεση της ΚΟΠ και της Πολιτείας για οποιαδήποτε έρευνα επιθυμούν.

Το μόνο βέβαιο είναι πως στο «μάχη» θα υπάρχουν αρκετά επεισόδια και το κυπριακό ποδόσφαιρο σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με πολλά προβλήματα να το ταλανίζουν δέχεται άλλο ένα κτύπημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ