aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι

Σε κλίμα έντονου προβληματισμού και εν αναμονή των αποφάσεων του Σταύρου Παπασταύρου για το τι μέλλει γενέσθαι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας βρίσκονται στο τριφύλλι.

Η ντροπιαστική ήττα από την Πάφος FC απόρροια ενός εφιαλτικού οκτάλεπτου κατά το οποίο οι πράσινοι δέχθηκαν τέσσερα γκολ έφερε αντιδράσεις και αποδοκιμασίες από τους φίλους της Ομόνοιας. Ουδείς μπορεί να πει μετά βεβαιότητας ότι ο Άνχελ Γκόμεθ (βρέθηκε δίκαια στο επίκεντρο της κριτικής) θα είναι στον πάγκο του τριφυλλιού την Τετάρτη (31/10) στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Είναι δεδομένο ότι οι διαδικασίες για εξεύρεση του αντικαταστάτη του Χουάν Κάρλος Ολίβα θα ενταθούν, ενώ υπό κρίση είναι και ο Γκόμεθ με την άφιξη του κ. Παπασταύρου στην Κύπρο να φέρνει εξελίξεις. Στο «Ηλίας Πούλλος» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ από το οποίο  θ’ απουσιάσει ο Αλβέρτο Λόρα.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ εγγράφηκε ως άνεργος στην Ομόνοια μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης που ήταν το σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεμβρίου, επομένως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στο «στρατόπεδο» του ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να χάνει το ντέρμπι εξαιτίας εγγραφής του μετά την προκαθορισμένη μέρα διεξαγωγής του αγώνα. Η χρονικά τελευταία προσθήκη των γαλαζοκιτρίνων ήταν ο Μπαουτίστα Κασίνι, ο οποίος εγγράφηκε στις 31 Αυγούστου στην Ομοσπονδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ