aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Να μην ζήσουμε τα ίδια

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Να μην ζήσουμε τα ίδια

Δυστυχώς, στον απόηχο του σπουδαίου ντέρμπι που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στον Απόλλωνα και στον ΑΠΟΕΛ, κυριαρχούν οι αναφορές για την διαιτησία και τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν. Κρίμα, διότι παίχτηκε ένα αμφίρροπο και γεμάτο ένταση και συγκινήσεις παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Δυστυχώς, το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν έλαβε τα εύσημα, όπως φυσιολογικά θα έπρεπε να έχει γίνει.

Ακολουθεί, πλέον, το κλασικό ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου, ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ανεβάσει τις μετοχές του το ποδόσφαιρο του τόπου μας. Ευχή μας όπως, μετά το τέλος του «αιώνιου», να ασχολούμαστε μόνο με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ζήσουμε ξανά, όσα ακολούθησαν του Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ στον πρώτο γύρο.

Η αθλητοπρέπεια και το ευ αγωνίζεσθαι επιβάλλεται να επικρατήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων. Παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και αρμόδιοι φορείς. Έχουν όλοι πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν, όσο αφορά την αξιοπιστία και το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ας διεξαχθεί ένα παιχνίδι το οποίο, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος, ο φίλαθλος κόσμος θα απολαύσει. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, θα πρέπει να μας βρει όλους να χειροκροτούμε για το θέαμα που παρακολουθήσαμε και τις αθλητικές συγκινήσεις που μας προσέφερε το παιχνίδι. Στο χέρι μας είναι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ