aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Ομόνοια; Η Σοφία Αλατζά! (pics)

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια; Η Σοφία Αλατζά! (pics)

Το αθλητικό ρεπορτάζ… βγάζει μέσα – μέσα πανέμορφες γυναικείες παρουσίες. Μια από αυτές και η Σοφία Αλατζά, η οποία πέρασε από τον αθλητισμό στην αθλητική δημοσιογραφία!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 7 ολόκληρα χρόνια βρισκόταν στο φιλέ ως μέλος της ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Όταν αποφάσισε να… παρατήσει το τάραφλεξ, έκανε το… άλμα προς τον χώρο της δημοσιογραφίας, ενώ παράλληλα για να καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα το ποδόσφαιρο, αλλά κι επειδή… μάθε τέχνη κι άστηνε, αποφοίτησε και από Σχολή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ Μακεδονίας.

Την συγκεκριμένη χρονική περίοδο εργάζεται στην εφημερίδα «Metrosport» και στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5», ενώ γνωρίζει και την ισπανική γλώσσα.

Τι μας αφορά εμάς; Η κουκλάρα συνάδελφος ήταν παρούσα στο «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στην Ομόνοια το περασμένο Σάββατο, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ