aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Ομόνοια: Η εκτός λογικής απαίτηση της Ουντινέζε για τον Μπάγιτς

ΑΠΟΕΛ/Ομόνοια: Η εκτός λογικής απαίτηση της Ουντινέζε για τον Μπάγιτς

Σε ρεπορτάζ διαδικτυακού ΜΜΕ στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη, αναφέρεται ότι η Ουντινέζε δέχθηκε κρούση από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον Ριάντ Μπάγιτς, όμως η ιταλική ομάδα απάντησε αρνητικά, καθότι όπως υποστηρίζεται, δεν θέλει να πληρώνει μέρος του συμβολαίου του εφόσον τον παραχωρήσει δανεικό.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα Sportssport.ba αναφέρεται πως οι «αιώνιοι» της Λευκωσίας αποτάθηκαν προς την Ουντινέζε ζητώντας τον Βόσνιο παίκτη με υποσχετική για μία σεζόν και λόγω των υψηλών απολαβών του η ομάδα από το Ούντινε τόνισε πως δεν επιθυμεί απλώς να γλιτώσει μέρος του μισθού του για ένα χρόνο, αλλά ολόκληρο το ποσό που ισοδυναμεί για όλη την επόμενη σεζόν.

Όπως επίσης υποστηρίζεται, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αρνήθηκαν και δεν το θεώρησαν λογικό αυτό που απαίτησε η Ουντινέζε για να παραχωρήσει τον παίκτη. «Η Ουντινέζε θα δώσει τον ποδοσφαιριστή με δανεισμό σε όποιαν ομάδα μπορεί να πληρώνει το συμβόλαιό του για μία σεζόν. Κάτι που ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια δεν μπορούν να πράξουν την δεδομένη χρονική στιγμή και η μετακίνησή του Μπάγιτς στο πρωτάθλημα της Κύπρου για την ώρα, είναι ένα απομακρυσμένο σενάριο», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ο παίκτης πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν στην τουρκική Κόνιασπορ, στην οποία ήταν δανεικός από την Ουντινέζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ