aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Έγιναν γνωστές οι τιμές για τα «μαγικά χαρτάκια»

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Έγιναν γνωστές οι τιμές για τα «μαγικά χαρτάκια»

Το ντέρμπι «αιωνίων» βρίσκεται προ των πυλών. ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια θα αναμετρηθούν την ερχόμενη (Καθαρά) Δευτέρα στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και τελευταίας της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους και δίπλα στην προσπάθεια των παικτών θα βρίσκονται και οι οπαδοί τους. 

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει για τους φίλαθλους του ΑΠΟΕΛ, που ως τυπικά γηπεδούχοι, θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις κερκίδες (περισσότερα ΕΔΩ). Οι τιμές είναι ακόλουθες.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΗ €15 €7 €1
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ €15 €7 €1
ΝΟΤΙΑ €10 €5 €1
VIP €20
BOX €20

Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας, ως τυπικά φιλοξενούμενοι, θα έχουν στη διάθεσή τους 2200 εισιτήρια μόνο τη Βόρεια κερκίδα και σύμφωνα με τις τιμές που έχουν ορίσει οι «γαλαζοκίτρινοι», τα εισιτήρια θα έιναι στα €10 το κανονικό, στα €5 ευρώ το μαθητικό και στο €1 το παιδικό. Περισσότερα για τα σημεία πώλησης, τις ώρες και άλλες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΑ €10 €5 €1

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ