aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ/Ομόνοια: Εμπλέκουν το «τριφύλλι» στην προσπάθεια απόκτησης του Σαχάρ

ΑΠΟΕΛ/Ομόνοια: Εμπλέκουν το «τριφύλλι» στην προσπάθεια απόκτησης του Σαχάρ

Ο Ισραηλινός φορ Μπεν Σαχάρ, ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του στη Χάποελ Μπερ Σίβα και στο Ισραήλ έγινε ήδη γνωστή η αποκάλυψη του «Goal» και του Active 107.4 & 102.5 για την προσπάθεια που κάνει ο ΑΠΟΕΛ να τον αποκτήσει. «Παίζει» ήδη έντονα σε κάποια διαδικτυακά ΜΜΕ της γειτονικής μας χώρας, η είδηση αυτή, τη στιγμή που λόγω κάποιων δυσαρεσκειών του, ο παίκτης δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με την εν λόγω ομάδα.

Ωστόσο, οι συνάδελφοι στο Ισραήλ, ρίχνουν επιπλέον νερό στον… μύλο των πληροφοριών τους, προσθέτοντας πως ο ΑΠΟΕΛ έχει ως ανταγωνίστρια την Ομόνοια στην προσπάθειά του να αποσπάσει το «ναι» του παίκτη, η οποία επίσης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον παίκτη, όπως υποστηρίζεται σε ρεπορτάζ της «Sport1.maariv.co.il».

Διαβάστε επίσης: Πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Μπεν Σαχάρ

Ταυτόχρονα, στην ιστοσελίδα «Sport5.co.il», υποστηρίζεται επίσης πως ο Μπεν Σαχάρ είναι στο επίκεντρο των δύο ομάδων της Λευκωσίας ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, οι οποίες αναζητούν παίκτη για την επίθεση, ενώ χαρακτηρίζουν τους γαλαζοκίτρινους ως τον πιο επιτυχημένο σύλλογο της Κύπρου. Σημειώνεται δε, πως εάν ο Σαχάρ έρθει στην Κύπρο, θα είναι ο 13ος διαφορετικός σταθμός στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο και ο 11ος εκτός της πατρίδας του.

Διαβάστε επίσης: Αγοράζει Ουζόχο, η (μεγάλη) διάρκεια του συμβολαίου του

«Αυτή τη σεζόν, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο αξίζει, σκοράροντας 13 γκολ για την ομάδα του Νότου και μάλιστα τη βοήθησε να κατακτήσει το Εθνικό Κύπελλο μετά από 23 χρόνια ξηρασίας. Το κυπριακό πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τον Ισραηλινό, δεν τελείωσε αφού διακόπηκε λόγω κορωνοϊού, με την Ομόνοια να κατατάσσεται πρώτη ισοβαθμώντας με την 2η Ανόρθωση στους 43 πόντους, ενώ ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσία, ο πρωταθλητής των τελευταίων επτά σεζόν, ήταν στην 3η θέση», τονίζεται καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ