aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: «Αιώνιο» πινγκ-πονγκ για Ντολ...

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: «Αιώνιο» πινγκ-πονγκ για Ντολ…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

«Σ’ έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω…», λέμε όταν εμφανιστεί κάποιος μπροστά μας από το… παρελθόν με πολύ θολές γι’ αυτόν αναμνήσεις. Στην περίπτωση προπονητών των οποίων το όνομα απασχόλησε πέραν μίας ομάδας στο κυπριακό πρωτάθλημα, θα μπορούσαμε να πούμε «για σένα κάτι ξέρω, κάπου έχω διαβάσει-ακούσει ξανά το όνομά σου».

Για τον Τόμας Ντολ, η κυπριακή μπίλια της προπονητικής του καριέρας, έκατσε στο… γαλαζοκίτρινο του ΑΠΟΕΛ. Και εξηγούμε: Tον περασμένο Σεπτέμβρη ο Γερμανός τεχνικός ήταν σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ, μετά από το «διαζύγιο» με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, εντούτοις οι γαλαζοκίτρινοι δεν συνεργάστηκαν με τον 53χρονο τεχνικό. Πορεύθηκαν για μερικό διάστημα με τον Γιώργο Κωστή κι ακολούθως ήλθε ο Πάολο Τραμετσάνι.

Επίσης, αρχές του περασμένου Ιούνη, ο Ντολ ήταν στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας Νεόφυτου Λάρκου για την, αντικατάσταση του Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα προτιμήθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ο ΑΠΟΕΛ τελικά είναι ο νέος σταθμός του Ντολ κι ο Πρόδρομος Πετρίδης, έδωσε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας των πρωταθλητών στον τέως κόουτς του Ανόβερου, με καθυστέρηση περίπου 10μισι μηνών. Γι’ αυτό είπαμε πιο πάνω ότι η… κυπριακή μπίλια της καριέρας του έκατσε τελικά στο γαλαζοκίτρινο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα ενός ξένου προπονητή, γράφτηκε σε ρεπορτάζ και των δύο μεγάλων της πρωτεύουσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ