aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Χάνι στον Μακάρθι

ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Χάνι στον Μακάρθι

Την τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι οι ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός ήταν σε φιλικό στις 27 του περασμένου Ιουλίου. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 3-2 και στο επίκεντρο βρέθηκε τότε ο Ομάρ Χάνι, ο οποίος ξεχώρισε εκείνη τη μέρα και σκόραρε μάλιστα με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής. Όσοι παρακολούθησαν το ματς (που μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά), μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ιορδανό, ενώ πολλοί έβαζαν στοίχημα ότι η σεζόν που ερχόταν θα του ανήκε.

Έκτοτε, όμως, πολλά άλλαξαν, αφού ο βραχύσωμος εξτρέμ παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα του Τακτακαλά και προσπαθεί να καθιερωθεί. Έχει γράψει έξι συμμετοχές, εκ των οποίων δύο βασικές στα τελευταία ματς των μαυροπρασίνων απέναντι σε Ομόνοια (1-0) και Νέα Σαλαμίνα (0-0).

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν στο ΓΣΠ, θα βρεθεί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά και, αν δεν προκύψει απρόοπτο, θα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά βασικός. Σίγουρα θα θέλει να δείξει την πρόοδό του απέναντι στον σύλλογο που έχει τα δικαιώματά του και δη στο νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μικ Μακάρθι. Επίσης, οι φίλοι του Ολυμπιακού ελπίζουν ότι θα πραγματοποιήσει την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της ομάδας τους και να την οδηγήσει σε άλλη μία σπουδαία νίκη ή έστω, σε βαθμολογικό όφελος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ