aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός 5-1: Φιλική πεντάρα, άνοιξε λογαριασμό ο Μπλουμ

ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός 5-1: Φιλική πεντάρα, άνοιξε λογαριασμό ο Μπλουμ

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στον «NAGA PAY» Αρχάγγελο, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 5-1 του Ολυμπιακού. Ο Σωφρόνης Αυγουστή χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που είχαν ελάχιστον έως καθόλου χρόνο συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς, δίνοντας τους την ευκαιρία να πάρουν λεπτά στα πόδια τους.

Το σκορ για τον ΑΠΟΕΛ άνοιξε ο Μπλουμ, στο 18′ και ήταν το πρώτο του. Σκόραραν επίσης οι Κύπριοι Σατσιάς (35′), Θεοδώρου (50′), Γεωργίου (65′) και Πολυκάρπου (68′). Για την ομάδα του Τακτακαλά το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Κα (53′).

Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αστοχώντας μάλιστα σε εκτέλεση πέναλτι (60΄). Οι προπονητές των δύο ομάδων, χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Ο Αυγουστή, με εξαίρεση τους Μαρκίνιος, Βιγιαφάνιες, Θεοδώρου και Γεωργίου, δεν έδωσε χρόνο σε συμμετοχής σε άλλον παίκτη που έπαιξε με την Κιζιλζάρ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Τσιλιγγίρης (Κίττος), Σούσιτς, Έσελινγκ, Ντβάλι (46′ Πολυκάρπου), Γουίλερ (57′ Ντιας), Κοσταντίνοφ (46′ Μούγιανιτς), Σατσιάς, Βιγιαφάνες (46′ Γεωργίου), Μπλουμ (46′ Ντουμπραβάνου), Θεοδώρου, Μαρκίνιος (57′ Μορέιρα).

Ολυμπιακός (Νεντίμ Τούτιτς): Τσαρλς, Λιασίδης, Καρτασιάν, Ντουράνσκι, Ντιζάιαρ, Κα, Ευτυχίδης, Πεχλιβάνης, Σάλι, Νάνι, Κυριάκου.

Σκόρερ: Μπλουμ 18′, Σατσιάς 35′, Θεοδώρου 50′, Γεωργίου 65′, Πολυκάρπου 68′ / Κα 53′

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

18′ ΓΚΟΛ 1-0 Ανοίγει το σκορ ο ΑΠΟΕΛ, με τον Μπλουμ.

35′ ΓΚΟΛ 2-0 Και δεύτερο γκολ για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Σατσιά.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

50′ ΓΚΟΛ 3-0 Με τον Θεοδώρου σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ.

53′ ΓΚΟΛ 3-1 Μειώνει ο Ολυμπιακός με τον Κα.

60′ Πέναλτι κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ. Το έπιασε ο Τσαρλς, το 3-1 παραμένει.

65′ ΓΚΟΛ 4-1 Με τον Γεωργίου ο ΑΠΟΕΛ «χτυπά» ξανά.

68′ ΓΚΟΛ 5-1 Και ο Πολυκάρπου στη λίστα με τους σκόρερ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ