aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ολοκλήρωσε στην Κύπρο χωρίς συνθετικό γρασίδι

ΑΠΟΕΛ: Ολοκλήρωσε στην Κύπρο χωρίς συνθετικό γρασίδι

«Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, επί κυπριακού εδάφους ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Τζουργκάρντεν . Η αποστολή αναχωρεί αύριο στις 10:00, για Στοκχόλμη», έγραψε σε ανάρτησή του ΑΠΟΕΛ, που θα αναχωρήσει για Σουηδία αύριο για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στο πλαίσιο των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Παρά το γεγονός ότι και το γήπεδο της Τζουργκάρντεν είναι με συνθετικό γρασίδι, οι γαλαζοκίτρινοι δεν διευθέτησαν προπονήσεις στο Σέντραλ Παρκ της Αγγλικής Σχολής, όπως συνέβη πριν από το ματς με την προηγουμένη αντίπαλό του, Κιζιλζάρ. Με την επιστροφή στην Κύπρο από το Καζακστάν, το Σάββατο έγινε αποθεραπεία στον Αρχάγγελο και σήμερα προπόνηση.

Στη Σουηδία διευθετήθηκε προπόνηση τη Δευτέρα σε άλλο γήπεδο, ενώ την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα πάρουν γεύση από το «Tele2 Arena», όπου θα διεξαχθεί το ματς της Τετάρτης. Υπενθυμίζουμε πως την ευθύνη στον πάγκο θα έχει ο Μάκης Σεργίδης, καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή ταλαιπωρείται από ίωση, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του συλλόγου της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ