aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όλοι υπό… εξέταση

ΑΠΟΕΛ: Όλοι υπό… εξέταση

Ημέρα έντονων διαβουλεύσεων με σκοπό να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις και ο ΑΠΟΕΛ να μπορέσει να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή ήταν η Κυριακή (9/2) για τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων. Η ήττα στη Λάρνακα από την ΑΕΚ και η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας έφεραν μουρμούρα, προβληματισμό και σκέψεις για κινήσεις που βοηθήσουν στην τάχιστη βελτίωση του ΑΠΟΕΛ.

Υπό… εξέταση βρίσκονται όλοι. Από τους Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, Λούκα Χατζηλούκα, τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα και δεν δείχνουν πάντα την ίδια διάθεση, μέχρι κι άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τον Ντομένικο Τέτι, ο οποίος είχε την ευθύνη το περασμένο καλοκαίρι για τη δημιουργία της ομάδας, ενώ πλέον είναι εμφανές ότι τέθηκε στο περιθώριο.

Διαβάστε επίσης: «Ο νέος Αλ Τάαμαρι» των 16 λεπτών βράζει πάγκο και… εξέδρα 

Οι ήττες Ανόρθωσης, Ομόνοιας και Απόλλωνα δεν «χρυσώνουν» το χάπι για τον ΑΠΟΕΛ, αφού με μόλις μία νίκη σε ντέρμπι και τέτοια εικόνα δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Οι όποιες αποφάσεις πάρθηκαν ή θα παρθούν αναμένονται προσεχώς. Οι ποδοσφαιριστές πήραν διήμερο ρεπό, ενώ ο Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν ταξίδεψε στην πατρίδα του και θα επιστρέψει την Τετάρτη (12/2).

Διαβάστε επίσης: Υπονοούμενο Λοϊζίδη για τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ