aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όλοι οι καλοί (μικροί) χωράνε

ΑΠΟΕΛ: Όλοι οι καλοί (μικροί) χωράνε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πέρα από τους παίκτες μικρής ποδοσφαιρικής ηλικίας που πήραν θέση στην ενδεκάδα των παιχνιδιών με τον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα, το έμψυχο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ περιλαμβάνει και άλλους τέτοιους.

Ασφαλώς, η αξία του Πραξιτέλη Βούρου (23) είναι γνωστή, καθώς αγωνίστηκε πολλές φορές βασικός. Επίσης, οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων είδαν τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής του Νόρμπερτ Μπάλονγκ (22, φωτό αριστερά), ο οποίος αγωνίστηκε αλλαγή στα δύο παιχνίδια. Κάτι που ίσως προμηνύει τη συμπερίληψή του σε μελλοντικό βασικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Νατέλ-Καζού-Τάαμαρι: Ανανέωση με μέλλον υπό προϋποθέσεις

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ακόμα οι Χουάν Κασίνι (21), Μηνάς Αντωνίου (24) και Ανδρέας Κατσαντώνης (18). Δεν πήραν ακόμα χρόνο συμμετοχής, αλλά ο Πάολο Τραμετσάνι απέδειξε ότι βλέπει και αξιολογεί κάθε ποδοσφαιριστή του έμψυχου δυναμικού. Επομένως, δουλειά στα… πόδια τους, να τον πείσουν με την παρουσία τους καθημερινά στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το μπακ των €100.000, έσπασε την παράδοση και τα κάνει όλα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ