aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όλα τα καλά κι ο Θρύλος

ΑΠΟΕΛ: Όλα τα καλά κι ο Θρύλος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Σε μια περίοδο που η μουρμούρα και ο προβληματισμός έδινε και έπαιρνε στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, ο ΑΠΟΕΛ νίκησε, άρεσε, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του και είδε βασικά γρανάζια της ομάδας να παίρνουν μετά από καιρό και πάλι μπρος… Είδε κι ο Ντολ «άσπρη» μέρα –από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ– και πλέον περιμένει τα παιγνίδια που θα κρίνουν την πάρα πέρα πορεία του σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης με την Ντουντελάνζ, στο Λουξεμβούργο και την εχόμενη Δευτέρα με την Ομόνοια. Στον αγώνα με την ομάδα από το Λουξεμβούργο, ενδεχόμενη νίκη για τους πρωταθλητές και την ίδια στιγμή ήττα της Καραμπάχ από τη Σεβίλη, στην Ανδαλουσία, θα σημαίνει αυτόματα πρόκριση στους «32» για την ομάδα του Τόμας Ντολ. Εξέλιξη που εκτός από χρήμα θα φέρει επιπλέον ευφορία στην ομάδα, αλλά και την προοπτική για ακόμα καλύτερη πορεία στη διοργάνωση. Κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στη διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία να προετοιμάσουν τα επόμενά τους βήματα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό, αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι…

Διαβάστε επίσης: Ο Πάβλοβιτς έφυγε από το ΓΣΠ με εντολή Ντολ, αν και ήταν στην αποστολή

Στο πρωτάθλημα έγινε από νωρίς ξεκάθαρο πως ο ανταγωνισμός για τον τίτλο θα είναι πολύ πιο ψηλός από κάθε προηγούμενη φορά, αφού στο κόλπο μπήκαν και νέοι παίκτες (Ανόρθωση και Ομόνοια), ενώ ο Απόλλων έχει αρχίσει την αντεπίθεσή του μετά το στραβό ξεκίνημα που είχε.

Το γεγονός πως οι γαλαζοκίτρινοι έχουν τρεις αγώνες λιγότερους από τις υπόλοιπες ομάδες δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αβαντάζ, αφού τα παιγνίδια αυτά θα τα βρουν μπροστά τους σε ένα πρόγραμμα ενδεχομένως άκρως βαρυφορτωμένο (εφόσον προκριθεί και στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ). Είτε προκριθεί είτε όχι τα ζόρια θεωρούνται δεδομένα, γι’ αυτό και η προχθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ μόνο ευεργετικές συνέπειες μπορεί να έχει για όλη την ομάδα. Φτάνει βέβαια να γίνει η ανάλογη διαχείριση και να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια και συνέπεια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Για ποια… Ομόνοια μου μιλάς;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ