aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά με τον κάπτεν Νούνο Μοράις

ΑΠΟΕΛ: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά με τον κάπτεν Νούνο Μοράις

Η περσινή ήταν και η τελευταία σεζόν του Νούνο Μοράις στον ΑΠΟΕΛ. Τουλάχιστον ως ποδοσφαιριστής, κάτι που ξεκαθάρισε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Εάν θα αναλάβει άλλο πόστο, αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί σε σημερινή συνάντηση του Πορτογάλου με τη διοίκηση.

Διαβάστε επίσης: Έντονος ο Πετρίδης: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν χρωστά σε κανέναν, θα το πω αψά…»

Θα τεθούν όλα στο τραπέζι προς συζήτηση και εάν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία, τότε θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση. Σε διαφορετική περίπτωση, η κάθε πλευρά θα τραβήξει τον δικό της δρόμο, με τον έμπειρο μέσο και ρέκορντμαν συμμετοχών να τίθεται αυτομάτως στην αφετηρία εξεύρεσης νέου ποδοσφαιρικού σταθμού. Εξάλλου, όπως είπε, αισθάνεται δυνατός για να αντεπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο για έναν ακόμη τουλάχιστο χρόνο.

«Σεβόμενοι τον άνθρωπο Νούνο Μοράις και όσα πρόσφερε στον ΑΠΟΕΛ, σκεφτόμαστε να τον αξιοποιήσουμε -αν και εφόσον ο ίδιος είναι πρόθυμος, που αρχικά τοποθετήθηκε ότι είναι- σε άλλο πόστο. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στον ΑΠΟΕΛ. Αγωνιστικά δεν νομίζω να συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ», είπε ο Πετρίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ