aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Όλα τα 'χε η Μαριορή ο φερετζές τής έλειπε»

ΑΠΟΕΛ: «Όλα τα ‘χε η Μαριορή ο φερετζές τής έλειπε»

Δεν έφταναν στον ΑΠΟΕΛ η εφιαλτική τεσσάρα που δέχθηκε από την Πάφος FC στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και η κάκιστη εμφάνιση στο «Στέλιος Κυριακίδης» που ταπείνωσε τους γαλαζοκίτρινους και τους προσγείωσε ανώμαλα ήρθαν και οι τραυματισμοί των Ανδρέα Καρώ.

Ο Κύπριος αμυντικός που άρχισε τον αγώνα ως στόπερ και τον ολοκλήρωσε ως δεξί μπακ, αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος στο 59’ και αντικαταστάθηκε στο 64’ από τον Κούτσακο με μυϊκό πρόβλημα.

Στο 84’ ο Γιώργος Εφραίμ αποχώρησε χωλαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο με τον ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είχε ολοκληρώσει και τις πέντε αλλαγές.

Ο αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων είχε αντικαταστήσει τον Δημήτρη Θεοδώρου στο ημίχρονο. Νεότερα για την κατάσταση τον τραυματιών αναμένονται από βδομάδες, με τον τεχνικός του ΑΠΟΕΛ να δηλώνει πως οι αναγκαστικές αλλαγές στο «Στέλιος Κυριακίδης» ήταν τέσσερις. Θυμίζουμε πως αντικαταστάθηκαν οι Τσεπάκ, Θεοδώρου, Καρώ, Οκριασβίλι, Γουίλερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ