aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Όλα τα ΄χει η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε»...

ΑΠΟΕΛ: «Όλα τα ΄χει η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε»…

Σαν να μην έφτανε στον ΑΠΟΕΛ το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας στο πρωτάθλημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που παρουσιάζει το συγκρότημα των γαλαζοκιτρίνων o Σωφρόνης Αυγουστή έχει να διαχειριστεί και τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών στην άμυνα.

Μετά τον Βινίσιους στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε ο Ραφαέλ Σάντος. Ο διαγνωστικός έλεγχος στον Βραζιλιάνο στόπερ υπέδειξε κάταγμα κνήμης και ρήξη έσω μηνίσκου και το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται στις 6-8 βδομάδες. Οι δύο Βραζιλιάνοι αμυντικοί ήταν βασικοί στο ντεμπούτο του Σωφρόνη Αυγουστή, κόντρα στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Πάφος FC.

Πλέον, οι διαθέσιμες λύσεις για το κέντρο της άμυνας ελαχιστοποιήθηκαν επικίνδυνα. Οι δύο ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τον αγώνα στο ντέρμπι του Τσιρείου με τον Απόλλωνα, δηλαδή οι Σάβιτς και Καρώ καλούνται να σηκώσουν το βάρος, ενώ στη θέση του κεντρικού αμυντικού έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς στην καριέρα του ο Μάριους Λουντεμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ