aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΠΟΕΛ: Όλα για όλα, με στόχο την ισοφάριση!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Καλό Πάσχα λένε στο ΑΠΟΕΛ αυτές τις μέρες, αλλά για να είναι κυριολεκτικά καλό, θα χρειαστεί να «συνοδευτεί» με νίκη για την ομάδα του Αντώνη Κωνσταντινίδη, στον τέταρτο αγώνα με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ!

Οι γαλαζοκίτρινοι νοιώθουν ότι αδίκησαν τον εαυτό τους, λόγω του τρόπου με τον οποίο χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία στο «Κίτιον», ενώ είχαν και όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος τους ενόψει του αγώνα που θα γίνει αύριο Τρίτη Του Πάσχα. Τώρα νοιώθουν πεισμωμένοι να ισοφαρίσουν, ούτως ώστε να ξαναπάνε στη Λάρνακα για τη… μητέρα των μαχών!

Δηλαδή να φθάσει η σειρά στον πέμπτο αγώνα και σε αυτόν οι καλαθοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ να διεκδικήσουν τη νίκη-πρόκριση για την τελική φάση! Για να ελπίζει, όμως, στο 3-2, πρώτα καλείται να ισοφαρίσει σε 2-2 ο ΑΠΟΕΛ! Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι γαλαζοκίτρινοι, για τους οποίους αν δεν επιτευχθεί το ζητούμενο, τότε η σεζόν δεν θα τελειώσει με ευχάριστο τρόπο…

Εννοείται, όμως, ότι κανείς στον ΑΠΟΕΛ δεν θέλει να διανοηθεί ότι η σεζόν θα τελειώσει αύριο! Από τη στιγμή που και τα τρία πρώτα παιχνίδια με την ΑΕΚ κρίθηκαν στα σημεία (κάλλιστα και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει και τα τρία), στον ΑΠΟΕΛ δε βλέπουν τον λόγο να μην μπορούν να είναι αυτοί οι νικητές στον τέταρτο ημιτελικό.

Δηλώσεις του Γρηγόρη Παντούρη στο Twitter του σωματείου ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ