aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όλα ανοιχτά με τον Ρόμο

ΑΠΟΕΛ: Όλα ανοιχτά με τον Ρόμο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με την παραμονή του Μπόι Βάτερμαν, αυτομάτως ο Ολλανδός θα έχει τον πρώτο λόγο για να υπερασπιστεί την εστία του ΑΠΟΕΛ. Αυτόν, εξάλλου, εμπιστεύτηκε ο Πάολο Τραμετσάνι στα πλείστα παιχνίδια της περασμένης σεζόν. Το τι θα γίνει επομένως με τον Ραφαέλ Ρόμο, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει έως την έναρξη της προετοιμασίας, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Διαβάστε επίσης: Επισημοποιήθηκε η παρουσία του Ρόμο

Εξάλλου, ο Βενεζουελάνος είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αγωνίζεται, αποτελώντας την πρώτη επιλογή. Το όνομά του άρχισε να απασχολεί το ρεπορτάζ άλλων ομάδων, όπως είναι για παράδειγμα της Ξάνθης. Διατηρεί συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ έως τον Μάιο του 2020, με τις απολαβές του να κυμαίνονται περίπου στις 160.000 ευρώ ετησίως. Ο Ρόμο θα υπερασπιστεί την εστία της Βενεζουέλας στο προσεχές Κόπα Αμέρικα. Στις 15 Ιουνίου ορίστηκε ο αγώνας με το Περού, στις 19 Ιουνίου με τη Βραζιλία και στις 22 Ιουνίου με τη Βολιβία. Οπότε, εάν δεν διαφοροποιηθεί κάτι έως τότε, δεν θα βρίσκεται στην έναρξη της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ (21 Ιουνίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ