aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: ΟΚ, απλώς δεν ήταν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος

ΑΠΟΕΛ: ΟΚ, απλώς δεν ήταν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το προψεσινό 3-0 επί του Ερμή στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη λειτούργησε σαν βάλσαμο για τον ΑΠΟΕΛ, αφού φρέναρε το αρνητικό σερί του στις τέσσερις ήττες. Συν ότι ανάσανε βαθμολογικά, ενώ η εμφάνιση ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τις τρισάθλιες προηγούμενες.

Όχι όμως κάτι τρομερό! Ας πούμε ότι προψές η ομάδα της Λευκωσίας δεν ήταν η χειρότερη του πρωταθλήματος, όπως την αποκάλεσε λίγες ημέρες προηγουμένως ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά το 0-2 από τη Δόξα.

Υπάρχουν σαφώς πολλά που χρειάζονται βελτίωση. Άλλωστε, η τρέχουσα σεζόν έχει παραδείγματα γαλαζοκίτρινων αναλαμπών, που δεν είχαν συνέχεια. Όπως τα δύο συνεχόμενα ματς με τις ΑΕΛ (1-0) και Καϊσάρ (4-1), καθώς και άλλα τόσα με τις Δόξα (2-0) και Νέα Σαλαμίνα (3-0). Εντούτοις κάθε φορά ακολουθούσε «σκωτσέζικο ντους.

Το πρόγραμμα του Ιανουαρίου μάλιστα δεν δικαιολογεί αισιοδοξία, βάσει των φετινών δεδομένων του ΑΠΟΕΛ. Μεθαύριο είναι ορισμένο στο ΓΣΠ το εξ αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, εμπόδιο σαφέστατα πιο ψηλό από τον Ερμή. Ακολουθεί η πολύ δύσκολη έξοδος στην έδρα της Πάφος FC (17/1) και μετά σειρά από τρία ντέρμπι: Απόλλων για το κύπελλο (20/1, ΓΣΠ), Ανόρθωση (24/1, ΓΣΠ) και Απόλλων (27/1, Τσίρειο). Ο μήνας θα κλείσει στη Λευκωσία με τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό (31/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ