aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι υποψήφιοι για τον αντι-Γουίλερ

ΑΠΟΕΛ: Οι υποψήφιοι για τον αντι-Γουίλερ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η απουσία του τιμωρημένου Χρίστου Γουίλερ στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σάββα Πουρσαϊτίδη. Απόντος άλλου κλασικού αριστερού μπακ, το πιο πιθανό σενάριο είναι η μετατόπιση του Χρίστου Σιέλη από το κέντρο της άμυνας στο αριστερό άκρο. Κάτι που αν επαληθευτεί θα σημαίνει και την επιστροφή του Γιώργου Μερκή στην ενδεκάδα για να πάρει θέση στην καρδιά της οπισθοφυλακής. Το άλλο ενδεχόμενο, πιο απομακρυσμένο όμως, είναι να αγωνιστεί δεξιός μπακ ο Κώστας Αποστολάκης και να πάρει «μετάθεση» απέναντι ο Εμίλιο Ενσούε. Κάτι που εφαρμόστηκε επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη, δίχως επιτυχία ομολογουμένως.

Από εκεί και πέρα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες, Τζακ Μπερν, Τζο Γκάρνερ, Πάουλο Βινίσιους και Φακούντο Σαβάλα, καθώς και ο τιμωρημένος Τομάς ντε Βινσέντι. Επίσης, δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν και ειδικά από την αρχή, οι Φράνσις Ουζόχο και Ντιεμερσί Εντονγκαλά. Έτσι, εκτός αν ο Πουρσαϊτίδης επιφυλάξει εκπλήξεις, το επικρατέστερο αρχικό σχήμα θα ομοιάζει κατά πολύ με το αντίστοιχο, που παρατάχθηκε το περασμένο Σάββατο στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα (0-1). Ουσιαστικά θα αντικατασταθούν οι απόντες Γουίλερ και Μπερν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μπορούσε μόνο να το «κλέψει»

Κάτω από το τέρμα θα είναι και πάλι ο Σίλβα και θα έχει υποστήριξη από την αμυντική τετράδα των Ενσούε (δεξιά), Ζορζ, Μερκή και Σιέλη (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή, οι Λουντεμό και Ζαχίντ θα παραμείνουν στη θέση τους και θα πλαισιωθούν είτε από τον Σατσιά είτε από τον Ανουάρ. Όσο για τη γραμμή κρούσης, οι Εφραίμ και Κλωναρίδης θα είναι οι εξτρέμ και ο Σαχάρ στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ