ΑΠΟΕΛ: Οι Βραζιλιάνοι για τον Καζού και το €1.500.000

Mε τη μορφή δανεισμού από την θρυλική Σάντος του Πελέ αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ ο Καζού. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ των γαλαζοκιτρίνων μετά από ένα διάστημα προσαρμογής βελτιώθηκε αισθητά, κυρίως ανασταλτικά, και πλέον αποτελεί βασικό «γρανάζι» της καλοκαρδισμένης μηχανής του Πάολο Τραμετσάνι.

Το συμβόλαιο του 23χρονου ποδοσφαιριστή με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου και όπως δήλωσε ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Πρόδρομος Πετρίδης προς το παρόν το ποσό που απαιτείται για αγορά των δικαιωμάτων του από την Σάντος είναι απαγορευτικό.

Διαβάστε επίσης: Ο Μερκής για το γαλαζοκίτρινο ντεμπούτο του: «Εκθέστε τους…»

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν και στην Βραζιλία. Όπως αναφέρει το Blog ofFirts που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα μετεγγραφών, ναι μεν ο ΑΠΟΕΛ έχει ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή στο τέλος της αγωνιστική περιόδου, εντούτοις θα πρέπει να πληρώσει το ποσό του 1.500.000 ευρώ για να το κάνει.

Διαβάστε επίσης: «Ο ΑΠΟΕΛ χάνει τη “μάχη” για Μουλέ από την Σαμπντόρια»

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έριξε γέφυρες επικοινωνίας με την Σάο Πάολο για τον Λέο Νατέλ για να διαπιστώσει κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παραμονή του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού, ο οποίος παίζει επίσης ως δανεικός στους γαλαζοκίτρινους. Το ίδιο προφανώς θα γίνει αργά ή γρήγορα και στην περίπτωση του Καζού. Πάντως τα υφιστάμενα οικονομικά δεδομένα είναι απαγορευτικά για τον ΑΠΟΕΛ και στις δύο περιπτώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ