aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι Βούλγαροι βλέπουν μεγάλη πιθανότητα για αλλαγή έδρας

ΑΠΟΕΛ: Οι Βούλγαροι βλέπουν μεγάλη πιθανότητα για αλλαγή έδρας

Ορατό είναι το ενδεχόμενο διαφοροποίησης των δεδομένων της κλήρωσης του ΑΠΟΕΛ στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι κληρώθηκαν με την Μπότεφ Πλόβντιβ και σύμφωνα με την κληρωτίδα ο πρώτος αγώνας είναι ορισμένος στις 21 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο «Βασίλ Λέφσκι» και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα στο ΓΣΠ.

Όπως ενημέρωσε ο ΑΠΟΕΛ προκύπτει θέμα προτεραιότητας έδρας μεταξύ των ομάδων που αγωνίζονται στη Σόφια και ενδεχομένως να επηρεάσει τη σειρά των αγώνων του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportal.bg σημειώνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο πρώτος αγώνας της Μπότεφ με τον ΑΠΟΕΛ να διεξαχθεί στην Κύπρο, καθώς τα «καναρίνια», όπως είναι το προσωνύμιό τους θα χρησιμοποιήσουν ουδέτερο γήπεδο γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει την απόφαση της ΟΥΕΦΑ.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Μπότεφ να επισκεφθεί την Κύπρο στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ. Η χθεσινή κλήρωση καθόρισε τον πρώτο αγώνα των κιτρινόμαυρων στο Εθνικό Στάδιο “Βασίλ Λέφσκι” για τους αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εντός έδρας κληρώθηκαν επίσης η Λέφσκι (με τον ΠΑΟΚ) και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας την Γκιόρτσε Πέτροφ Σκοπίων. Έτσι, πρέπει να γίνουν τρεις αγώνες ταυτόχρονα στη Σόφια».

Στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν την ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, χωρίς για την ώρα να προκύπτει τελεσίδικη απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ