aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι Βούλγαροι γράφουν για… πόρτα της ΤΣΣΚΑ για Μετς

ΑΠΟΕΛ: Οι Βούλγαροι γράφουν για… πόρτα της ΤΣΣΚΑ για Μετς

Ψεσινό βουλγαρικό δημοσίευμα παρουσιάζει την πλευρά της ΤΣΣΚΑ για το ναυάγιο των επαφών του ΑΠΟΕΛ με τον Κάρολ Μετς. Όπως αναφέρουν οι συνάδελφοι από τη βαλκανική χώρα, ο λόγος που δεν προχώρησε η συμφωνία των γαλαζοκιτρίνων με τον Εσθονό αμυντικό είναι το βέτο που έθεσε ο προπονητής της ομάδας της Σόφιας, Στόιτσο Μλαντένοφ, ο οποίος τον υπολογίζει για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα, που έχει για τίτλο «Η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ ΔΕΝ σκοπεύει να αποχωριστεί τον Εσθονό»:

«Η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ δεν σκοπεύει να αποχωριστεί τον διεθνή Εσθονό Κάρολ Μετς. Όπως είναι γνωστό, πολλές πληροφορίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες στα κυπριακά ΜΜΕ, ότι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ο πρώτος στόχος του τοπικού μεγάλου ΑΠΟΕΛ για τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, έγραψε το Tema Sport.

Ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, καθώς η ομάδα του έχει δεχτεί περισσότερα γκολ από όσα σημείωσε την τρέχουσα σεζόν (14/15) και βρίσκεται στην ανεπιθύμητη έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Ο αμυντικός είναι βασικός στην επιλογή του ομοσπονδιακό προπονητή της Εσθονίας, Τόμας Χέμπερλι. Στον προπονητή (σ.σ.: του ΑΠΟΕΛ) αρέσουν οι ιδιότητες του Μετς, καθώς σκάουτερ του συλλόγου έχουν παρακολουθήσει τις εμφανίσεις του σε αρκετές μονομαχίες, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου αγώνα της χρονιάς με τη Λουντογκόρετς. Σύμφωνα με ορισμένα κυπριακά ΜΜΕ, ακόμη και το deal βρίσκεται στο τελικό στάδιο και ο Εσθονός θα μεταμορφωθεί στην πρώτη νέα προσθήκη του 27 φορές πρωταθλητή του Νησιού της Αφροδίτης.

Ο Στόιτσο Μλαντένοφ (σ.σ.: προπονητής της ΤΣΣΚΑ) ωστόσο είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Μετς το φθινόπωρο, παρά την έλλειψη χρόνου για προσαρμογή. Ο αμυντικός ήταν η τελευταία καλοκαιρινή προσθήκη στην ομάδα, ερχόμενος στην ΤΣΣΚΑ στα μέσα Σεπτεμβρίου και μάλιστα έφυγε χωρίς φάκελο για τη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, γιατί είχε παρέλθει η προθεσμία.

Η ΤΣΣΚΑ δεν έχει καμία επιθυμία να αποχωριστεί το Μετς, τον οποίον περιμένει πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα την Άνοιξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ