aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι τρεις θέσεις που «παίζονται»

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις θέσεις που «παίζονται»

Από τη στιγμή που δεν ανακοινώνονται πλέον τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή, απλά και μόνο ένας αριθμός, εννοείται πως οι απορίες για τους αμφίβολους παίκτες θα απαντηθούν μία περίπου ώρα πριν από τη σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Εννοείται πως υπάρχει ο βασικός κορμός και σε αυτόν, θα προστεθούν τα υπόλοιπα πιόνια στην αγωνιστική σκακιέρα του Αυγουστή. Ο Σκουφέτ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Σάβιτς, Καρώ, Βινίσιους, Σαμπάλα και στην επίθεση οι Οκριασβίλι, Νατέλ, Κβιλιτάια θα πάρουν φανέλα βασικού. Καλές πιθανότητες για να βρεθεί στην ενδεκάδα συγκεντρώνει ο Λουντεμό.

Σε περίπτωση που κριθούν πανέτοιμοι, τότε οι Εντονγκαλά και Νταουσβίλι θα συμπληρώσουν το παζλ του αρχικού σχήματος. Διαφορετικά, θα πάρουν θέση μάχης ο Σατσιάς και ένας εκ των Τσεπάκ, Θεοδώρου. Δεδομένα εκτός επιλογών είναι οι Σόουζα, Ντε Βινσέντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ