aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Οι τρεις (συμπαίκτες) που «σκέπασε» ο Τάαμαρι

AΠΟΕΛ: Οι τρεις (συμπαίκτες) που «σκέπασε» ο Τάαμαρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Μούσα Αλ Τάαμαρι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και δικαίως οι προβολείς έπεσαν πάνω του. Υπήρξαν ωστόσο και άλλοι ποδοσφαιριστές που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μπορούσαν να είναι τα «πρόσωπα» των αγώνων. Με πρώτο και καλύτερο τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος αγωνίστηκε (προς έκπληξη όλων, πλην του Κωστή) στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Για την ιστορία να πούμε πως η θέση δεν του είναι άγνωστη καθώς αγωνίστηκε και στην Ιταλία (Λιβόρνο, Σαμπντόρια, Μπάρι) και με τη Χάιντουκ έπαιξε στη συγκεκριμένη θέση, με αρκετή επιτυχία. Ήταν μια επιλογή του Γιώργου Κωστή η οποία αποδείχτηκε απόλυτα πετυχημένη, με τον Ελλαδίτη άσο να πραγματοποιεί την καλύτερή του μέχρι τώρα εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Η κίνηση του Ρέζα στο γκολ του Τάαμαρι που λίγοι πρόσεξαν (video)

Ο Ρέζα, από την άλλη σε ένα ακόμα παιγνίδι δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στη θέση του «φουνταριστού», παρότι η μπάλα πολύ λίγες φορές μπήκε στο «κουτί» των αντιπάλων και δεν τροφοδοτήθηκε όσο και όπως θα έπρεπε. Ακόμα, στο πρώτο γκολ της Ανόρθωσης, μετά το κόρνερ του Ράγιος και την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Ρόμο δεν βγήκε να διώξει, οι αμυντικοί ολιγώρησαν, ο Ντουγκλάο έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε, με την ευθύνη να βαραίνει πρώτα τον Βενεζουελάνο κίπερ και μετά τους αμυντικούς.

Διαβάστε επίσης: 20 χρονών… Τάαμαρι, τραβάει όλο το «νταμάρι»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ