aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Oι τρεις παίκτες που θα διαγραφούν τον Ιανουάριο

ΑΠΟΕΛ: Oι τρεις παίκτες που θα διαγραφούν τον Ιανουάριο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

H μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσουν σε μετεγγραφές για ενίσχυση της ομάδας, με το σενάριο εξάντλησης του δικαιώματος των τεσσάρων κινήσεων να μοιάζει ως το επικρατέστερο. Για κάθε ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο απαιτείται η διαγραφή άλλου από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, καθώς είναι συμπληρωμένες οι θέσεις ξένων και κοινοτικών.

Ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε θα διαγραφεί από τη λίστα τον Ιανουάριο ένεκα του σοβαρού τραυματισμού του. Ο Χεσούς Ρουέδα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς δεν λέει να «αγιάσει».

Διαβάστε επίσης: H συμφωνία για τον Μοράις και οι απορίες για Φλοριάν-Τρουγιόλς

Σε δύο εβδομάδες θα είναι ξανά έτοιμος και μετρώντας ήδη ένα χρόνο αποχής σε επίσημα ματς, θα αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Ο Ζίφκο Μιλάνοφ είναι μονίμως εκτός επιλογών και σε συνδυασμό με την πενιχρή φετινή προσφορά είναι ο τρίτος που -όπως όλα δείχνουν- θα αποχωρήσει για να αδειάσει θέση στο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Για πρώτη φορά στην «αναφορά» ο Τραμετσάνι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ