aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι τρεις «κιτρινισμένοι» και το γεμάτο ιατρικό δελτίο

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις «κιτρινισμένοι» και το γεμάτο ιατρικό δελτίο

Χωρίς τον Γκιόργκι Κβιλιτάια θα αγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Γεωργιανός επιθετικός συμπλήρωσε τρεις κίτρινες στο ντέρμπι με την Ομόνοια και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αποφάσισε να κτίσει την ποινή του στο παιχνίδι που ακολουθεί ώστε να είναι διαθέσιμος στο αμέσως επόμενο, με την Πάφος FC για τη 14η αγωνιστική.

Εκτός πλάνου στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα θα είναι και οι Χρίστος Γουίλερ, Λούκας Βιγιαφάνιες, που επίσης συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών. Υπενθυμίζουμε πως στο προηγούμενο ματς ήταν εκτός αποστολής οι Αντον Μάγκλιτσα, Ισάμ Τσεπάκ, Φράνκο Φεράρι, Ράφαελ Μορέιρα ενώ έγιναν αναγκαστική αλλαγή οι Τάσος Δώνης, Ματέο Σούσιτς.

Όσον αφορά στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους, στη διάθεση των φίλων του ΑΠΟΕΛ θα βρίσκονται 600 εισιτήρια. Αριθμός πάρα πολύ μικρός ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ