aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι τρεις επιθυμητοί αντίπαλοι των οπαδών του

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις επιθυμητοί αντίπαλοι των οπαδών του

Έφτασε η μεγάλη μέρα για τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12) θα μάθει τον αντίπαλο του για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν την υπέρβαση και εξασφάλισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, μαζί με τη Σεβίλλη που τερμάτισε στην πρώτη θέση, και με αγωνία περιμένουν τα αποτελέσματα από την Νιόν της Ελβετίας.

Οι περσινοί πρωταθλητές για τρίτη φορά στην ιστορία τους θα συμμετάσχουν σε φάση νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την προηγούμενη φορά που έφτασαν στους «32» κατάφεραν να αποκλείσουν την Αθλέτικ Μπιλμπάο και έφτασαν μέχρι τους «16» της διοργάνωσης με το εμπόδιο της Άντερλεχτ να αποδεικνύεται ανυπέρβλητο.

Προ ημερών η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, σας έδωσε… πάσα ώστε να επιλέξετε τον ιδανικό αντίπαλο που προτιμάτε για τον ΑΠΟΕΛ. Ποια τα αποτελέσματα; Πρώτη στις προτιμήσεις σας βρίσκεται η Μάλμε με 22%, η οποία μάλλον θεωρείται «εύκολος» αντίπαλος για τους γαλαζοκίτρινους. Στη συνέχεια, ακολουθούν οι Λασκ και Μπασακσεχίρ με 14% ποσοστό, και τέλος με 12% η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 12%, μάλλον λόγω… εμπορικότητας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μάλμε 22%

Λασκ και Μπασακσεχίρ με 14%

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12%

Γάνδη και Σέλτικ 7%

Ίντερ και Άρσεναλ 4%

Άγιαξ, Εσπανιόλ, Μπράγκα και Βασιλεία 3%

Σάλτσμπουργκ 2%

Μπεφνίκα και Πόρτο 1%

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ