aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι τρεις επιστροφές και τα ερωτηματικά ενόψει Πάφος FC

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις επιστροφές και τα ερωτηματικά ενόψει Πάφος FC

Για μια νύχτα χάρηκε ο ΑΠΟΕΛ τη σημαντική εκτός έδρας νίκη εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας. Από σήμερα αρχίζει ήδη να σκέφτεται το ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Παρασκευής με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα μετρήσει και πάλι τα κουκιά του, για να κατασταλάξει στο πλάνο του, που κάθε εβδομάδα αναγκάζεται να αναπροσαρμόζει λόγω απουσιών. Το δεδομένο είναι ότι επιστρέφουν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι φαβορί για την ενδεκάδα.

Πρόκειται για τους Κβιλιτάια, Γουίλερ και Βιγιαφάνιες, οι οποίοι θα… λύσουν τα χέρια του Σέρβου προπονητή. Από εκεί και πέρα, οι Δώνης, Τσεπάκ, Φεράρι και Μορέιρα θα προσπαθήσουν να τεθούν στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, το αφεντικό του Αρχαγγέλου θα ελπίζει να μην προκύψουν άλλα προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να δουλέψει με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για το σπουδαίο παιχνίδι στην Πάφο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ