aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι τρεις εμφανίσεις για τη σεζόν 2022-23 (vid)

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις εμφανίσεις για τη σεζόν 2022-23 (vid)

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε μέσω της ιστοσελίδας τις τρεις εμφανίσεις του για τη σεζόν 2022-23 (βλέπε φωτογραφία πάνω):

«Η Macron, η κορυφαία εταιρεία ένδυσης ομάδων διεθνώς και ο ΑΠΟΕΛ, η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος παρουσιάζουν σήμερα τις επίσημες εμφανίσεις που θα φορέσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η Εντός έδρας (1η εμφάνιση), είναι σχεδιασμένη σε κίτρινο χρώμα με γαλάζιες ρίγες. Στο στήθος δεξιά, βρίσκεται ο Hero (Ήρωας) το λογότυπο του ιταλικού brand της Macron ενώ αριστερά βρίσκεται το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ φτιαγμένο από σιλικόνη. Το σορτσάκι είναι μπλε με κίτρινες λεπτές ρίγες. Στο πίσω μέρος της εμφάνισης με ειδική ραφή βρίσκεται η φράση “APOEL FC”.

Όσο αφορά την Εκτός έδρας (2η εμφάνιση) επιλέχθηκε από τον κόσμο μας, μέσα από διαγωνισμό σχεδίου και ψηφοφορία. Είναι λευκή με μια κίτρινη και μπλε ρίγα, οριζόντια του εμβλήματος της ομάδας. Τα μανίκια τελειώνουν με το μπλε, το κίτρινο και το πορτοκαλί συνδέοντας όλα τα χρώματα, της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ.

Η τρίτη εμφάνιση είναι πορτοκαλί με μαύρες λεπτομέρειες και μαύρο παντελονάκι.

Οι αγωνιστικές εμφανίσεις είναι διαθέσιμες προς πώληση από το Orange Shop – Michalakopoulou, Orange Shop – Neo Plaza και από το Διαδίκτυο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ