aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι τρεις άξονες που θα ενισχυθεί

ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις άξονες που θα ενισχυθεί

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ειλημμένη είναι η απόφαση στον ΑΠΟΕΛ για να προχωρήσουν σε μετεγγραφικές προσθήκες την περίοδο του Ιανουαρίου. Οι επικεφαλής σε θέματα που άπτονται του προγραμματισμού έχουν αποφασίσει να κάνουν κινήσεις και στις τρεις γραμμές. Για να ακριβολογούμε, θα ντύσουν στα γαλαζοκίτρινα επιθετικό, μέσο και ακραίο αμυντικό.

Οι πρωταθλητές αναζητούν το κάτι παραπάνω στη γραμμή κρούσης και βγήκαν, εδώ και καιρό, στην αγορά. Η επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια έχει δημιουργήσει θέματα στα τελευταία ιδιαίτερα παιχνίδια. Θα αποκτηθεί ένας παίκτης που θα έχει τα απαιτούμενα εφόδια ώστε να προσφέρει περισσότερα από τους υπάρχοντες. Πρέπει να είναι γρήγορος και να μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Στον ΑΠΟΕΛ, επίσης, έλαβαν την απόφαση για να φέρουν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» έναν μέσο box to box που θα καταστεί αυτομάτως ως ο πιο πολυδιάστατος παίκτης στο γήπεδο. Θα προσδώσει ταχύτητα, περισσότερες επιλογές στην ανάπτυξη και σωστή τελική πάσα. Οι διεργασίες προς αυτήν την κατεύθυνση βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Όσον αφορά στον αριστερό ακραίο αμυντικό, η αλήθεια είναι πως ο Ζοαοζίνιο αδυνατεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Αν και αμυντικά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, στο επιθετικό σκέλος δεν έδωσε έως τώρα τις απαιτούμενες λύσεις. Ο Νικόλας Ιωάννου δεν μπορεί να αγωνίζεται ανελλιπώς. Άσε που ο διεθνής ποδοσφαιριστής ενδεχομένως να χρειασθεί σε ορισμένα ματς και στο κέντρο της άμυνας.

Στον ΑΠΟΕΛ, ενδεχομένως, να προχωρήσουν και σε τέταρτη προσθήκη, εξαντλώντας ως εκ τούτου τις διαθέσιμες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα. Θα το πράξουν εάν κι εφόσον προκύψει δελεαστική επιλογή και έχει την προοπτική να βοηθήσει για τα επόμενα χρόνια. Όπως έπραξαν πριν από ένα χρόνο, δηλαδή, με τον Αντρέ Βιντιγκάλ.

Η διοίκηση, σε συνεργασία με τον Ντομένικο Τέτι, έχουν χαράξει τις κατευθυντήριες γραμμές και προχωρούν. Καμία τελική απόφαση δεν πάρουν για τις προσθήκες, όπως και για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, εάν δεν έχουν τη συγκατάθεση πρώτα και του νέου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ