aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι τέσσερις πιθανοί αντίπαλοι από το Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΠΟΕΛ: Οι τέσσερις πιθανοί αντίπαλοι από το Τσάμπιονς Λιγκ

Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ και Μπενφίκα. Αυτές είναι οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες από τις οκτώ που «υποβιβάζονται» από το Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ανάμεσα στις υποψήφιες αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι υπόλοιπες ομάδες που θα είναι υποψήφιες για να κληρωθούν με τους «γαλαζοκίτρινους», θα γίνουν γνωστές το βράδυ της Πέμπτης (12/12) μέσα από τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και είναι αυτές που θα εξασφαλίσουν την πρωτιά στον όμιλό τους. Ήδη το εισιτήριο της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης ως πρώτες από τον όμιλό τους στο Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισαν η Σέλτικ και η Εσπανιόλ, καθώς επίσης και η Σεβίλλη η οποία όμως εξαιρείται από αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ από τη στιγμή που ήταν στο ίδιο όμιλο μαζί του. Με πιο απλά λόγια, οι «γαλαζοκίτρινοι» ξέρουν ήδη τους 6 από τους 15 πιθανούς αντιπάλους τους.

Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές Κύπρου θα μάθουν αντίπαλο στην κλήρωση που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα (16/12) στη Νιόν, όταν και θα τοποθετηθούν στο γκρουπ των ανίσχυρων. Ο αντίπαλός τους θα προκύψει από τις 11 πρώτες ομάδες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (εξαιρείται η Σεβίλλη για τον λόγο που προαναφέραμε) και τις τέσσερις καλύτερες τρίτες από τις οκτώ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, τις οποίες προτάξαμε στο ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ