aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΑΠΟΕΛ: «Οι συγκεκριμένοι όροι του Ολυμπιακού για Αλ-Τάαμαρι και ο Αλέν»

ΑΠΟΕΛ: «Οι συγκεκριμένοι όροι του Ολυμπιακού για Αλ-Τάαμαρι και ο Αλέν»

Με τους δικούς του συγκεκριμένους όρους ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την περίπτωση του Τάμαρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «gazzetta.gr», ενώ ένα άλλο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «sportime.gr» κάνει λόγω για πιθανή παραχώρηση από πλευράς Πειραιωτών του Γάλλου τερματοφύλακα Μπόμπι Αλέν στον ΑΠΟΕΛ για συμφωνία για τον Ιορδανό εξτρέμ.

Το ρεπορτάζ του «gazzetta.gr»:  «Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει την διάθεση να κυνηγήσει και να κλείσει την περίπτωση του διεθνούς Ιορδανού μεσοεπιθετικού Μούσα Αλ-Τάαμαρι από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ταμάρι είναι 23 ετών, διεθνής με την Ιορδανία και παίζει κυρίως στα άκρα. Ως επί το πλείστον είναι δεξιός ακραίος αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στον άξονα. Φέτος είχε σεζόν με 34 ματς, 3 γκολ και 9 ασίστ. Το πλάνο του ΑΠΟΕΛ πάντως είναι να τον κλείσει με νέο συμβόλαιο και να τον πουλήσει με ένα ποσό 6-7 εκατ. ευρώ.   Στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό ζητούσε πάντως πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν τον παίκτη και έχουν κάνει & κίνηση, όμως με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα και σίγουρα όχι με βάση τα όσα ζητούν οι Κύπριοι»

Το ρεπορτάζ του «sportime.gr»: «Ένα όνομα το οποίο υπήρξε από την Κύπρο είναι αυτό του Μούσα Αλ-Τάαμαρι. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ έχει κάνει πολύ καλή σεζόν και έχει ξεχωρίσει στην ομάδα του. Μάλιστα από την Κύπρο παρουσιάζουν το θέμα ως προχωρημένο, χωρίς όμως να είναι και τόσο πολύ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον παίκτη στη λίστα τους, τον κοιτούν και έχουν κάνει μία κίνηση προς τους Κύπριους. Αυτή τη στιγμή όμως ο ΑΠΟΕΛ ζητάει πολλά χρήματα για να αφήσει τον παίκτη. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο 23χρονος εξτρέμ από την Ιορδανία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021. Από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός έχει το δικό του… άσο! Αυτός είναι ο Μπόμπι Αλέν… Πρόσφατα έγραφαν στην Κύπρο ότι τον Γάλλο τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην ομάδα του! Ο 28χρονος πορτιέρο έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες επίσης μέχρι το 2021. Αλλά και ο ίδιος θέλει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στον Ολυμπιακό με τον Σα μπροστά του δύσκολα θα τον βρει. Οπότε η Κύπρος και ο ΑΠΟΕΛ είναι μία καλή περίπτωση για τη συνέχεια της καριέρας του. Και δεν αποκλείεται αν συνεχιστούν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Κύπριους να πέσει στο… τραπέζι και Γάλλος τερματοφύλακας…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ