aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι σκέψεις του Πουρσαϊτίδη για βάσεις πρόκρισης

ΑΠΟΕΛ: Οι σκέψεις του Πουρσαϊτίδη για βάσεις πρόκρισης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προτίθεται να παρατάξει με αλλαγές σήμερα τον ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια, σε σχέση με το μεταξύ τους παιχνίδι του  περασμένου Σαββάτου. Φαβορί για να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα είναι οι Λουντεμό και Ενσούε, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν αντιστοίχως τη θέση των Ανουάρ και Σιέλη.

Επίσης, οι Σαβάλα και Γουίλερ διεκδικούν επί ίσοις όροις τον ρόλο του αριστερού μπακ-χαφ, ενώ υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι και ο Εντονγκαλά. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν ανακοίνωσαν πάντως αποστολή ψες, για πρώτη φορά μετά από καιρό.

Έτσι, το επικρατέστερο σχήμα είναι το ακόλουθο: Ο Ουζόχο θα είναι κάτω από το τέρμα, ενώ η άμυνα θα αποτελείται από την τριάδα των Ενσούε, Μερκή και Βινίσιους. Στα άκρα θα κινούνται οι Κλωναρίδης και Σαβάλα ή Γουίλερ, ενώ οι τρεις μέσοι θα είναι οι Λουντεμό, Ντε Βινσέντι και Ζαχίντ. Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Κατσαντώνης και Γκάρνερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ