aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι σκέψεις του Αυγουστή για να χτυπήσει την Μπότεφ

ΑΠΟΕΛ: Οι σκέψεις του Αυγουστή για να χτυπήσει την Μπότεφ

Αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ ετοιμάζει ο Σωφρόνης Αυγουστή, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα, δίνοντας την απαιτούμενη πνοή απέναντι σε σύνολο με υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας. Θα παρατάξει με πιο επιθετική φιλοσοφία τους γαλαζοκίτρινους και κατά πάσαν πιθανότητα με σχηματισμό 4-3-3.

Ο Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Κρέσπο να έχει νέο παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας. Ο Καρώ είναι έτοιμος και θα πάρει τη θέση του Πολυκάρπου. Ο Τσεπάκ θα κινείται δεξιά και στην αντίθετη πλευρά, δεν θα θεωρηθεί έκπληξη εάν ο Φεράρι εκτοπίσει τον Γουίλερ, κάνοντας έτσι ντεμπούτο στον ΑΠΟΕΛ.

Οι Σαρφό, Ντάλσιο θα κινούνται στον άξονα και την άλλη θέση διεκδικούν οι Νταουσβίλι, Σατσιάς. Όσον αφορά στις πτέρυγες, οι Εντονγκαλά και Μαρκίνιος έχουν το προβάδισμα, την ίδια ώρα που είναι έτοιμοι κι οι Θεοδώρου, Εφραίμ. Στην επίθεση, τα… κουκιά είναι μετρημένα, με τον Μάγκλιτσα να έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Ηλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ