aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι πρώτες εκτιμήσεις για Τσεπάκ και η Ομόνοια

ΑΠΟΕΛ: Οι πρώτες εκτιμήσεις για Τσεπάκ και η Ομόνοια

Χωρίς τον Ισάμ Τσεπάκ θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ την Ομόνοια στο ντέρμπι «αιωνίων» της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Μαροκινός δεξιός ακραίος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του, αφού συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών στο παιχνίδι με το Παραλίμνι και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκρινε σκόπιμο να τον έχει διαθέσιμο στην αναμέτρηση με τη Δόξα στην Περιστερώνα, από την στιγμή που ο Σούσιτς είναι τραυματίας.

Ο Κροάτης δεξιοπόδαρος μπακ εδώ και μέρες μπήκε σε πορεία επιστροφής στην αγωνιστική δράση και εκτιμάται ότι θα είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με το «τριφύλλι» στο ΓΣΠ, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.  Ο Τσεπάκ αποχώρησε τραυματίας στον χθεσινό αγώνα με τη Δόξα, αφού αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, με τον Γιάννη Σατσιά να επιστρατεύεται σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ενθαρρυντικές, αφού δεν φαίνεται να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Πάντως στον ΑΠΟΕΛ κρατούν μικρό καλάθι έως ότου έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής εάν κριθεί αναγκαίο. Εκτός απροόπτου ο Τσεπάκ θα είναι ξανά στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, για την 13η αγωνιστική, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ