aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι πρώτες χιλιάδες ευρώ από τους ομίλους στο ταμείο

ΑΠΟΕΛ: Οι πρώτες χιλιάδες ευρώ από τους ομίλους στο ταμείο

Τον πρώτο του βαθμό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο ΑΠΟΕΛ μετά το ισόπαλο 2-2 με την Καραμπάχ στο Μπακού. Οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης νοουμένου πως έχουν εντός Καραμπάχ, Σεβίλλη και εκτός της Ντουντελάνζ.

Μαζί με τον πρώτο βαθμό ο ΑΠΟΕΛ πήρε και τα πρώτα χρήματα από τη βαθμολογική συγκομιδή του στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ. Η ισοπαλία στο Γιουρόπα Λιγκ ανταμείβεται από την ΟΥΕΦΑ με 190.000 ευρώ, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Για κάθε νίκη η ΟΥΕΦΑ πληρώνει 570.000 ευρώ, ενώ η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο θα πάρει 1.000.000 και η δεύτερη 500.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ζωντανός σε… ρωσική ρουλέτα στο Μπακού ο ΑΠΟΕΛ (vids)

Θυμίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ήδη εξασφαλίσει 5.000.000 ευρώ για τη συμμετοχή του ως τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, 2.920.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κοντά στα 2.000.000 ευρώ ως μπόνους για την κατάταξη δεκαετίας.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: H OYΕΦΑ «έκλεψε» το γκολ από τον Ιωάννου (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ