aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι προκλήσεις απέναντι στην Ανόρθωση

ΑΠΟΕΛ: Οι προκλήσεις απέναντι στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στον ορίζοντα για τη 16η αγωνιστική ξεπροβάλλει το ντέρμπι με την Ανόρθωση, στο ΓΣΠ, για τον ΑΠΟΕΛ. Η «Κυρία», που έκανε βήμα σημειωτόν στον αγώνα της με την Αλκή, θα πάει αποφασισμένη στο γήπεδο της πρωτεύουσας, έχοντας ως απώτερο στόχο της το βαθμολογικό όφελος και γιατί όχι κι αυτήν ακόμα τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «New kids on the block» με παρόν και (λαμπρό) μέλλον

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως είναι η μοναδική αήττητη ομάδα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Ο Πάολο Τραμετσάνι, πάντως, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με τις προβλέψεις να είναι εξαιρετικά δύσκολες και γι’ αυτήν ακόμα την 20άδα, πόσο μάλλον για την ενδεκάδα. Με δελτίο προόδου 7/7 στους τελευταίους αγώνες, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν -όπως είναι φυσικό- να διευρύνουν το σερί τους, επί ενός ισχυρού αντιπάλου και να τον βγάλουν μια και καλή από τα πόδια τους.

Ο Ιταλός, όπως έχει αποδείξει μέχρι τώρα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταστεί απρόβλεπτος, σε ό,τι αφορά τις επιλογές του, γι’ αυτό και οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν παρακινδυνευμένη. Άλλωστε, για τον ΑΠΟΕΛ εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι ποιοι θα αγωνιστούν, αλλά να φύγει από το γήπεδο με τη νίκη και να συνεχίσει τη μοναχική μεν, ευχάριστη δε πορεία επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα.

Το πιθανότερο πάντως είναι ότι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα εναντίον της Δόξας, δεν αναμένεται να γίνουν. Η επιστροφή του Καρλάο είναι μια από αυτές και από εκεί και πέρα τον λόγο έχει ο Τραμετσάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ