aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Οι πολλοί καλοί λόγοι και τα παιδιά στην κερκίδα

ΑΠΟΕΛ: Οι πολλοί καλοί λόγοι και τα παιδιά στην κερκίδα

Με τη θερμή συμπαράσταση χιλιάδων «διψασμένων» οπαδών που θα δημιουργήσουν άλλη μία φορά εκπληκτική ατμόσφαιρα και με την αυτοπεποίθηση πάντοτε στα ύψη, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την ΑΕΚ, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο: τη νίκη για να «κλειδώσει» ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτομάτως θα τον διατηρήσει σε τροχιά κατάκτησης του τίτλου.

Στην ομάδα της Λευκωσίας, άνοιξαν μεγάλη παρένθεση, συμπεριέλαβαν σε αυτήν όσα προηγήθηκαν στη β΄φάση και αποφασισμένοι όσο ποτέ προηγουμένως, δηλώνουν ότι θα καταθέσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους ώστε να φέρουν εις πέρας την αποστολή για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ. Λένε ότι θα παίξουν για να μοιράσουν απαντήσεις προς πάσαν κατεύθυνση, αλλά πρωτίστως θα παίξουν για τον κόσμο στην κερκίδα που σπάει σήμερα το ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων.

Ο ΑΠΟΕΛ, δεν χρειάζεται απαραιτήτως ένα τρίποντο για ψυχολογικούς και μόνο λόγους. Το χρειάζεται για να διατηρηθεί ζωντανός στη μάχη υλοποίησης ενός στόχου που θα τον θέσει σε διαφορετική τροχιά σε σχέση με προηγούμενα καλοκαίρια. Ο πρώτος τίτλος πρωταθλήματος μετά το 2019, θα ζωντανέψει ξανά το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ και εννοείται θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για να πάρει ζωτικής σημασίας (πλέον) οικονομικές ανάσες. Το χρέος, βλέπετε, αυξάνεται.

Τίποτα μα τίποτα δεν χάθηκε παρά τις επτά διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες για τη νίκη. Ωστόσο, αυξήθηκε ο κίνδυνος του ξαφνικού… θανάτου. Στον ΑΠΟΕΛ, εννοείται πως αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του σημερινού 90λεπτου, χωρίς ωστόσο να σκέφτονται αρνητικά σενάρια. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο γιατί είναι ικανό να διαμορφώσει νέα βαθμολογικά δεδομένα.

Έχουν πλήρη γνώση της πραγματικότητας. Με θετική σκέψη και κυρίως πίστη στις δυνατότητες των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, θα δώσουν τη μάχη απέναντι στον αντίπαλο που τους πήρε πέρσι σχεδόν μέσα από τα χέρια το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ